Ajudes de l'Ajuntament de Puçol a les empreses que contracten persones amb discapacitat

L'Àrea de Benestar Social convoca ajudes de 900 i 1.800 euros per a aquelles empreses que contracten veïns de Puçol que tinguen una discapacitat d'un 33% com a mínim, amb l'objectiu d'afavorir la inserció sociolaboral d'este col·lectiu de desocupats.

Des de Benestar Social hem tret les ajudes de foment a la contractació a persones desocupades que tinguen una diversitat funcional igual o superior al 33%”, explica la regidora Mar Mazo. “Per segon any obrim esta convocatòria a totes les empreses, no sols als centres especials d'ocupació, per la qual cosa amb esta mesura obrim més el ventall d'opcions perquè persones amb discapacitat puguen ser contractades en qualsevol empresa”.

L'objectiu de les ajudes és incentivar a les empreses que contracten persones desocupades amb una discapacitat igual o superior al 33% —el que han d'acreditar amb la corresponent certificació—, afavorint així la inserció soci laboral d'este col·lectiu de desocupats que estiguen empadronats en la població.

Les empreses interessades han de presentar la sol·licitud en el Registre General de l'Ajuntament de Puçol abans del 31 d'agost del 2017.

Les subvencions que es contemplen són les següents: 900 euros per un contracte mínim de tres mesos i 1.800 euros per un contracte mínim de sis mesos, sempre a jornada completa. En el cas que siguen contractacions a temps parcial l'ajuda es reduirà de forma proporcional.

Més informació en l'Àrea de Benestar Social (antiga estació de Renfe) i en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (Espai Martínez Coll, carrer Costera, 9). O telefonant al telèfon 673 839 638.

Informen: Mar Mazo i Sabín |Fotos: Sabín

logo pdf  Edicte per a ajudes contractació discapacitats 
 logo pdf Solicitud per a ajudes contractació discapacitats

 

396-ayudas-contratacion-discapacitados-3

 

09 Maig 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres