Article del PSOE del mes de març: “A retornar el robat”

Este és l'article del PSOE de març, titulat A retornar el robat. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Tocat el 2017, van arribant bones notícies per a tots els ciutadans i ciutadanes d'este país i, com no podia ser de cap altra manera, del nostre municipi.

Per què diem açò? Senzill, de tots és sabut l'abús de la banca espanyola en aquella època de bonança on tot vàlua per a vendre una hipoteca, per a comprar-se una casa; tot vàlua, inclús l'engany massiu, abusant dels consumidors com si d'un ens sense juí propi es tractara.

Ja es presagiava allà pel 1998, amb la llei de liberalització del sòl del govern, que açò no acabaria bé, però el PP va posar en marxa la màquina del negoci pel negoci, el tot val els coste el que els coste als ciutadans. I així va passar.

Tant va ser així que els bancs van veure la gallina dels ous d'or, venent i venent a preus més que desorbitats vivendes de qualsevol tipus sense contemplacions ni escrúpols. Clar, són la banca, no saben què és això.

Perquè bé, ara es giren les tornes i des d'aquell fatídic 98, on tot el món es va veure immers en una bambolla immobiliària sense precedents, els ha arribat el torn als bancs: a tornar allò que s'ha robat, a tornar fins a l'últim cèntim d'euro cobrat, de més, amb pràctiques financeres abusives, pròpies d'un estat mercenari. Sentència dictaminada pel Tribunal Europeu: “la nul·litat de les tanques sòl ja és un fet” i a més amb caràcter retroactiu.

Però clar, no tot seria de color de rosa. Els bancs entorpixen este dret dels usuaris, i ja veient esta situació el PSOE va pactar un decret amb El Govern de Rajoy per a posar una data i que els usuaris de la banca d'este país puguen cobrar merescudament allò que un dia els va ser “robat” sense contemplacions.

És per tot açò que, des de l'oficina del consumidor de l'Ajuntament de Puçol s'ha posat en marxa una atenció extra i exclusiva perquè tot el que ho desitge puga informar-se i realitzar la corresponent reclamació al seu banc del que moralment ningú hauria d'haver-los cobrat. El seu diners, el seu treball i la seua il·lusió de tota una vida: sa casa.

Els socialistes no ens deixem en el tinter que els ciutadans i ciutadanes d'este país, d'este poble han estat patint esta crisi d'una manera molt agressiva i este és el nostre granit d'arena per a rescabalar una situació que no hauria d'haver-se donat mai. El que vullga fer negoci que ho faça sense utilitzar als altres, encara que d'això saben ben poc en les files blaves del congrés.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

11 abril 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres