Gestions on line per a l'ocupació, taller pràctic en l'aula de suport de l'Espai Jove

Continuant amb la formació en noves tecnologies per a l'ocupació, el Consorci Pactem Nord i l'Ajuntament de Puçol van oferir el divendres 7 d'abril el taller Gestions on line per a la desocupació, una formació bàsica per a poder realitzar tràmits vàlids, per mitjà de la utilització de DNI electrònic, Cl@ve, certificat electrònic i altres mitjans semblants.

L'objectiu és facilitar les gestions, estalviant temps i desplaçaments. En definitiva, el futur en la relació amb l'administració i especialment orientat als servicis públics d'ocupació.

És este el tercer taller que s'oferix, després del d'Iniciació a la informàtica —del qual es va programar una segona sessió a fi de reforçar els alumnes i alumnes que tenien més dificultats— i el de Busca d'ocupació en internet.

Completaran esta oferta el taller Cv i correu electrònic per a la busca d'ocupació, el 12 d'abril, i el més avançat, Estratègies innovadores per a la busca d'ocupació, el 26 d'abril.

Per a estos pròxims tallers d'ocupació està oberta la inscripció en l'Agència de Col·locació, en la pròpia aula informàtica de l'Espai Jove de 9 a 14 h., i en la web del Consorci. Si s'esgoten les places, pots inscriure't per a la segona edició de tots els tallers que realitzarem al maig i fins al 2 de juny.

Informa i fotos: Daniel Sebastià

336-curso-gestiones-online-1

10 abril 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres