Manipulador d'aliments, primer curs del programa trimestral de formació

Ja està en marxa la programació gratuïta de cursos formatius organitzats des de l'Àrea de la Dona per a veïns de la població. Els dies 6 i 7 d'abril, 38 alumnes participen en el curs de manipulador d'aliments i control d'al·lèrgens, imprescindible per a treballar en el sector de l'hostaleria. Com sempre, el programa trimestral combina formació dirigida a l'oci i una altra pensada per a la inserció laboral.

En este curs no hi ha selecció i poden participar tots els que s'apunten”, assenyala Mar Mazo, regidora de Benestar Social. “De fet, com algunes veïnes ens han demanat un horari diferent del matinal, hem organitzat una segona edició en el mes de maig, que se celebrarà a la vesprada, així totes les persones interessades podràn realitzar este curs”.

Paral·lelament, també ha començat el curs de coreografia, una novetat d'este trimestre, que s'impartix pels matins a l'Espai Jove. I al llarg del mes d'abril es posaran en marxa els cursos i tallers d'apoderament, neteja, preparació d'arrossos, tapes, reposador, caixer, cambrer i, per descomptat, una eixida cultural.

En total, 250 persones s'han inscrit a este programa de formació per al segon trimestre de 2017, algunes d'elles a diversos cursos, perquè “poden repetir, excepte en els d'inserció laboral, on només poden inscriure's en un d'ells”, finalitza la regidora.

Informa i fotos: Sabín

333-curso-manipulador-1

10 abril 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres