6 d’abril, Dia dels Camins Escolars

El dijous 6 d'abril se celebra el Dia dels Camins Escolars en l'avinguda Alfinach, enfront dels col·legis Lluís Vives i Jaume I, per això, el tram final de l'avinguda romandrà tallat al trànsit des de les 8.30 a les 18.00 hores. I a partir de les 15.00 hores, gran festa amb entrega de premis, visita a l'autobús informatiu i animació en el carrer.

L'objectiu del regidor de Mobilitat, Juanjo Manzaneque, és tindre preparat un projecte al llarg d'este curs perquè els alumnes puguen acostar-se a classe a través d'uns itineraris estudiats, sense barreres arquitectòniques, amb la deguda senyalització i amb les mesures de seguretat més adequades.

Per a això, durant el present curs han treballat sobretot amb els col·legis públics Lluís Vives i Jaume I per a estudiar conjuntament les opcions més adequades, alhora que s'han realitzat campanyes informatives com el concurs de dibuix sobre els camins escolars segurs.

El dijous 6 d'abril, de 15 a 16.30 hores, pares i alumnes estan invitats a disfrutar en l'avinguda Alfinach, enfront dels dos col·legis, d'una jornada informativa sobre els camins escolars, alhora que es realitzarà una exhibició a càrrec d'Iknotiz i s'entregaran els premis als alumnes que han dibuixat els cartells seleccionats per a la campanya promocional.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

123-caminos-escolares-3

05 abril 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres