Article d’Ara Puçol del mes de febrer: “Responsabilitat i coherència”

Este és l'article d’Ara Puçol de febrer, titulat Responsabilitat i coherència. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Aquesta és la carta de renúncia a seguir participant en la Junta de Govern de l'Ajuntament de Puçol que el regidor d'ARA Puçol ha presentat a l'alcalde del nostre municipi, senyor Enric Esteve Ramon.

Puçol, a 9 febrer 2017.

Benvolgut senyor Esteve.

Com vostè ja sabrà, després d'unes declaracions que vaig realitzar al diari Las Provincias sobre la postura del meu grup, ARA Puçol, davant la possible investidura de la senyora Dolors Sánchez Parra com a alcaldessa del nostre municipi, el PSPV / PSOE de Puçol va emetre una nota de premsa que, al nostre parer, menysprea la nostra tasca alhora que insulta i amenaça al nostre col·lectiu.

Gràcies a la seva invitació portem formant part de la Junta de Govern d'aquest Ajuntament des de l'inici de la legislatura, entitat que suposa l'assumpció de les responsabilitats sobre totes les qüestions que allí es decideix, assumptes en què en el meu cas no tinc cap participació en tot el procés de conformació i decisió dels mateixos.

Tenint en compte que en aquesta Junta de Govern hi ha una presència més que notable de membres del PSPV / PSOE, l'Assemblea d'ARA Puçol i jo mateix, vam considerar inassumibles les responsabilitats que dimanen d'aquesta Junta de Govern, pel que a través del present document li presente la meva renúncia a la participació en la Junta de Govern de l'Ajuntament de Puçol.

Agraint-li el detall d'haver comptat amb la meva participació en aquesta Junta de Govern fins al dia d'avui reba una cordial salutació de Daniel López García, portaveu del grup ARA Puçol.

Una opinió d’Ara Puçol

29 Març 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres