Article de Pavalur del mes de febrer: “Muralla per als vianants”

Este és l'article de Pavalur de febrer, titulat Muralla per als vianants. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Els veïns de Puçol que viuen en les urbanitzacions no poden anar caminant al poble.

Ja déiem el passat mes d'octubre en el nostre article de Noticies de Puçol:

"És urgent eliminar el greuge que patim els veïns de Puçol que vivim en les Urbanitzacions, quan veiem al nostre poble premiat per la mobilitat sostenible i els nostres accessos al poble són tercermundistes".

I insistíem en la sempiterna reivindicació:

“Actuació urgent sobre el tram de la via que unix el nucli urbà amb les urbanitzacions, que millore significativament els aspectes mediambientals i de seguretat vial (la més transitada de tot el municipi)  i que permeta donar un servici eficaç als seus usuaris”

Ara sumem que l'AP-7 s'ha convertit en la muralla que impedix accedir caminant des de les urbanitzacions al poble. Deficiències en les baranes del pont, han obligat a tallar el pas, ja de per si abrupte i estret.

Com pot accedir al seu poble un veí que viu en les urbanitzacions sense jugar-se la vida en el camí?

Mobilitat sostenible...  Les urbanitzacions, quan?

Una opinió de Pavalur

29 Març 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres