Article del PSOE del mes de febrer: “L'Omic a l'avast de totes i tots”

Este és l'article del PSOE de febrer, titulat L'Omic a l'avast de totes i tots. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Any 2017, aquest any serà recordat per moltes coses, pero ara toca donar l’enhorabona al mon faller, les Falles han estat nomenades Patrimoni Inmaterial de la Humanitat, un reconeiximet just a tota una trajectoria de defensa de la cultura i la llengua, a l'esforç col·lectiu de falleres i fallers que al llarg de la història d’aquesta festa han cridat arreu del món quina és la millor de les festes, les falles. Per aquest guardó els socialistes de Puçol donem la nostra mes sincera enhorabona a un col·lectiu com son les falles, per que no hi ha major defensa de les nostres senyes de identitat que creu-re en elles. Enhorabona falleres i fallers.

En altre ámbit, els socialistes de Puçol volem paralar de coses importants, de les coses que afecten al nostre poble, de les coses que poden fer la vida dels nostres veïns un poc millor, o al menys més digna. Recentment, el Tribunal Europeu va emitir una sentència en contra de les clàusules sol, per la que les entitats bancàries han de tornar els diners cobrats per aquestes clàusules abusives i mal intencionades.

Tant important es la qüestió, que els socialistes, junt a l'equip de Govern, hem emprés una sèrie d’accions per poder ajudar als nostres veïns i veïnes i que puguen solventar la seua situació personal amb les entitas bancàries.

Desde benestar social es van emprendre reunions informatives per tal de donar informació als afectats per aquestes clàusules avusives, orientant-los en si la tenien o no i en cas de que si, que en podien fer, pero no ens podiem quedar ahi. I és per això que desde l’oficina local del consumidor vam plantejar-se la posibilitat d'obrir uns díes adicionals per tal de que els i les veïnes i veïnes afectades pugueren tramitar la devolució dels seus diners sense que tinguen que gastar-se un sol euro en el tramit d'aquestes accions amb els bancs.

No sera un treball fàcil, la banca ha manipulat els ciutadans al seu parer, però el que es ben cert que nosaltres els socialistes, posarem tot el que tenim al nostre avast per que els ciutadans del nostre poble recobren els seus drets i els seus diners, i el que és mes important, la seua dignitat.

Sempre ho em dit, i així ho complim desde que entrarem al govern, el primer son les persones, i en eixe sentit, el nostre treball serà constant e incessant.

Una opinió del Grup Municipal Socialista de Puçol

29 Març 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres