Pactem Nord ha aconseguit en l'últim any la contractació de 168 veïns de la comarca

El Consorci Pactem Nord treballa des de fa anys en l'acompanyament a l'empresa per a aportar valor a l'àrea de recursos humans per mitjà de la introducció de ferramentes i recursos que afavorisquen la incorporació de treballadors pertanyents a col·lectius socials en dificultats. En este exercici 2017 iniciem un nou projecte per a fomentar la responsabilitat social entre les empreses col·laboradores locals.

Este projecte integra un conjunt d'accions que perseguixen traçar un camí o itinerari cap a la consecució d'objectius que afavorixen tant la inserció laboral de determinades persones desempleades, com l'adopció d'estratègies en l'empresa que reforcen la seua reputació i valor en el territori.

Segons la nostra opinió, la inserció laboral de persones en situació o risc d'exclusió social és, si no la principal, una de les línies de major significació en el desenrotllament d'accions de RSE. L'empremta de la I. C. Equal en Pactem Nord i en la pròpia xarxa REPTES, de la que forma part l'entitat des del seu inici, ha permés una línia constant de treball amb empreses mitjanes i xicotetes del territori.

El projecte, que compta amb el cofinançament del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF) i amb l'estreta col·laboració de les associacions empresarials més significatives  de l’Horta Nord (AUPIM en polígon Massalfassar i ASIVALCO en polígon Paterna), incorpora accions de sensibilització, tallers pràctics per a l'intercanvi de pràctiques, cursos de formació i trobades empresarials.

Així, “sistematitzarem i agruparem, una vegada realitzat l'anàlisi prèvia junt amb les nostres professionals, una sèrie d'accions i iniciatives de millora inscrites en l'àrea de recursos humans: igualtat, conciliació laboral, desenrotllament del talent, inserció laboral, etc. que permeten a les empreses desenrotllar i posar en valor la seua coresponsabilitat social en el territori com a factor de competitivitat i cohesió”, asseguren els responsables del consorci.

Des de l'agència d'ocupació de Pactem Nord, en 2016, hem col·laborat amb més de 200 empreses per a aconseguir la contractació de 168 persones desempleades de diferents perfils: jóvens en situació de vulnerabilitat, persones amb discapacitat, persones majors de 45 anys i desempleats de llarga duració, entre altres, destacant, entre els diferents programes d'ocupació, el programa Incorpora de l'Obra Social la Caixa, coordinat pel Consorci Pactem Nord a la Comunitat Valenciana.

Informa: Consorci Pactem Nord | Fotos: Sabín

103-empresa-daumar

20 Febrer 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres