Els voluntaris de Protecció Civil ensenyen primers auxilis als pares de Puçol

El dilluns 6 de febrer, en el col·legi públic La Milotxa es va celebrar la primera sessió del taller de primers auxilis que estan impartint els voluntaris de Protecció Civil Puçol als pares dels col·legis públics i concertats de la població, dins de l'ampli programa de l'Escola Municipal de Pares que ha posat en marxa la regidora Mery Cortell com a experiència pilot este curs.

Rubén Hernandis, coordinador de Protecció Civil Puçol, va ser l'encarregat d'explicar, de forma amena i il·lustrada, les mesures que s'han de prendre en els casos més habituals que es poden donar a casa o en alguna excursió familiar: què fer, què no fer i a qui acudir van ser el centre d'atenció de cada xicotet accident domèstic.

Per a la regidora Mery Cortell esta experiència “és molt important perquè estem atenent les peticions que van realitzar els propis pares a través de les consultes que vam fer a les AMPA, però al mateix temps és el començament d'una col·laboració amb Protecció Civil que intentarem ampliar en pròxims cursos a altres col·lectius locals que es vullguen acostar als col·legis a difondre les tasques que duen a terme i, de pas, assessorar tots els pares”.

La primera xarrada va incloure els pares de La Milotxa i Bisbe Hervás; la segona, a celebrar el 14 de febrer, inclou els pares d'alumnes de l'institut i de Virgen al Pie de la Cruz; finalment, el 2 de març acudiran els de Lluís Vives i Jaume I. Per a inscriure's, els pares interessats només han de contactar amb l'AMPA del seu col·legi i reservar plaça. Gratis, naturalment.

Rubén Hernandis considera important l'assistència de pares i que col·laboren: “el primer dia vam tindre vint assistents i la veritat és que es van animar a preguntar i compartir idees, que és l'important. Talls, caigudes, cremades i xicotets accidents domèstics van ser els temes tractats”.

A més, els voluntaris de Protecció Civil participaran amb l'Escola Municipal de Pares impulsada des de la Regidoria d'Educació amb una altra xarrada totalment distinta: el 23 de febrer a la vesprada, en la Casa de Cultura, alguns apunts sobre els riscos d'Internet i les xarxes socials. Oberta a tots els públics, com sempre.

Informa i fotos: Sabín

Protecció Civil en La Milotxa

07 Febrer 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres