Article del PSOE del mes de desembre: “A la gent no li importa com es gestiona”

Este és l'article del PSOE de desembre, titulat A la gent no li importa com es gestiona. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El passat dia 20 de desembre, en el ple de l'ajuntament es van presentar per part de la regidora d'Hisenda, Mª Dolores Sánchez, els pressupostos per a enguany. Uns pressupostos que es defineixen com equilibrats, ajustats a la Llei d'Estabilitat Pressupostària, però sobretot i el més important, uns pressupostos que amplien les seues mires quant al benestar social es refereix.
Uns pressupostos que arrepleguen les inquietuds dels nostres veïns i veïnes —així ho vam voler traslladar obrint la possibilitat d'elaborar aquests amb la participació dels ciutadans i ciutadanes del nostre poble—, han sigut els primers pressupostos PARTICIPATIUS i, molt malgrat d’alguns, així ha sigut: ha sigut nostra idea, ha sigut el nostre compromís i així ho hem fet. Que ningú s'atribuïsca la possibilitat de criticar alguna cosa que no entén, perquè no és el mateix gestionar amb la gent que d'esquenes a la gent, i d'açò sap molt el PP d'aquest municipi.
És molt simple, quan algú en la seua intervenció diu que “a la gent no li importa com es gestiona” està dient molt de la ideologia que ha governat aquest ajuntament durant un temps: tal desvergonyiment no pot vindre de ningú més que no siga la portaveu del PP, que després d'intentar arremetre contra la nostra regidora per aquests pressupostos, tot es va reduir a la seua perseverant molèstia que el pressupost ha augmentat en 600.000 euros i, el més insòlit, que gestionem diferent, gestionem amb i per a la gent… i per a mostra un botó.
Per la nostra banda seria més fàcil parlar-los de nombres, però el que més ens sorprèn i volem traslladar-los a tots vostès és la capacitat de demagògia i manipulació, dolenta i de baix nivell, que el PP ha utilitzat com a argument per a intentar tombar aquests pressupostos, tals com: no destinar el 0,7 del nostre pressupost a ajudes a la cooperació, o intentar colar-nos projectes que ni ells mateixos van ser capaços de dur a terme quan governaven, com la reforma de la plaça Joan de Ribera, un projecte, car, lleig i poc consensuat amb la població… Entre uns altres, perquè seguir parlant d'açò, per a nosaltres, ja és perdre el temps.
Entenem, açò sí, que altres partits de nova incorporació a la política titllen aquests pressupostos de continuistes, de poc transformadors o fins i tot de poc d'esquerres, però bé és cert que tampoc els podem exigir més; tan sols dir-los que es preocupen una mica més de quina és la realitat social del nostre municipi.
Que ningú s'equivoque, nosaltres els socialistes formem part d'un equip de govern que mira per les persones, amb més o menys encerts, però amb i per a la gent, i que molt malgrat alguns ens importa la gestió, que siga transparent, clara i eficaç.
Des del grup socialista tan solament ens queda desitjar-los unes bones festes a tots i totes i que el pròxim 2017 siga un any pròsper.
Una opinió del Grup Municipal Socialista

11 Gener 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres