David Alcántara: conserge de dia, músic de nit

David Alcántara: conserge de dia, músic de nit

 

David Alcántara.

La posada en marxa de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà ha permés també a dos jóvens de la nostra població entrar a treballar com a ordenances en el nostre Ajuntament. Ells són Mireia Claramunt Giner i David Alcántara Segundo, els que atenen als veïns que acudixen sol·licitant informació sobre els departaments municipals a qui han de dirigir-se.

Però el seu treball diari no és obstacle perquè siguen jóvens inquiets i amb aspiracions artístiques. Com a demostració de el que s'ha dit, David acaba de preparar la maqueta del seu primer CD titulat ''The original danse''.

''Treballe només amb l'ordinador, a base de midis i samplers'' -confessa este jove autor-. ''Utilitzar programes com Logic Àudio o Reason et dóna un gran control del que estàs component''.

Com a resultat d'eixe treball en solitari, dotze temes que formen esta maqueta, encara que editar comercialment el CD és una altra cosa, per l'enorme cost econòmic que suposa: ''estic buscant companyia discogràfica, encara que sé que és difícil, ja que a la gent jove no sempre ens escolta amb atenció''.

David fa anys que estudia música i confessa el seu amor als pentagrames per les hores que passava veient compondre als seus cosins. Ara, mentres espera que algun productor es fixe en el seu treball, seguix compartint els matins amb Mireia, com a ordenança municipal, però per les nits aparca la taula i el tracte amb multitud de persones, per a tancar-se només, enfront de la seua pantalla d'ordinador, i passar les hores rodejat únicament de midis i samplers: ''no tinc pressa, sé que les oportunitats tarden a arribar, però mentres seguiré treballant, component, arreglant i disfrutant amb la meua música. Ja tinc el meu primer CD, però no serà l'últim''.

16 Juny 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres