Article de Pavalur del mes de novembre: “No volem mes almoines”

Este és l'article de Pavalur de novembre, titulat No volem mes almoines. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Una de les màximes preferides pels mestres de la mentida és que una mentida mil vegades repetida... es transforma en veritat.

Doncs bé, esta és la màxima de certs polítics de Puçol, que tornen, tretze són tretze, amb la fal·làcia que “este govern municipal ha eliminat els enormes privilegis que tenien les urbanitzacions”.

Assabenten-se per favor, i encara que no hi ha major sord que el que no vol sentir, li ho tornem a repetir:

No! Mai han existit privilegis

Així ho va dictaminar el CONSELL JURÍDIC CONSULTIU amb data 28/07/2016:

“En conseqüència al que raona anteriorment porta a la conclusió que competix a l'Ajuntament la conservació i manteniment dels servicis municipals de la Urbanització…”.

I així ho ha repetit PAVALUR fins a la sacietat, defenent el principi d'igualtat de tracte per a tots els veïns de la població i que a l'Ajuntament li correspon la conservació i manteniment de totes les vies públiques i jardins del seu terme municipal. Mai hem reclamat “prebendes o regals” de les arques municipals, sinó la justa contribució a uns servicis que no presten i sí ho fan en el nucli urbà.

Els convenis firmats per les urbanitzacions amb el govern municipal de torn, inclòs Esquerra Unida, mai han compensat la totalitat del gasto que ocasionava l'execució de les funcions competència de l'Ajuntament.

Però no ens cap dubte que demà “tornarà la burra al blat”.

I en esta ocasió, de manera descarada, un component de l'Equip de Govern municipal, en l'últim número de Noticies de Puçol, torna al blat de la mentida. Arriers som.

Aclarisca's Sr. Manzaneque i jugue amb una sola baralla.

Una opinió de Pavalur

27 Desembre 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres