La gran família del Club Futbol Sala Puçol ja compta amb 14 equips

Catorze equips formen esta temporada l'Escola Municipal de Futbol Sala, un projecte que des de fa anys és una família que no para de créixer quant a equips, edats dels participants i també, com en esta ocasió, compta amb equip femení… tot això només en el pla humà, una altra cosa seria parlar de que hui en dia ja compta amb representació en la Lliga Nacional de Futbol Sala.

La presentació es va realitzar en el Palau d’esports de Puçol, on també va estar present una taula de l'Associació de Lluita Contra el Càncer per a recaptar fons de suport a la seua lluita quotidiana.

Amb la presència de l'alcalde Enric Esteve, el regidor Xavier Alcácer, el president del club Manolo Chulvi i multitud d'aficionats i familiars, durant l'acte de presentació oficial de l'escola van desfilar els catorze equips: querubins, prebenjamin B, prebenjamin A, benjamin B, benjamin A, aleví B, aleví A, infantil B, infantil A, cadets, femení, juvenil, sènior B i sènior A.

Al finalitzar, després de les paraules de suport al futbol sala de les autoritats presents, tots van formar junts en la foto de família final amb tots els jugadors, entrenadors i directius.

Informa: Sabín | Fotos: Pepa Deogracia

1003-equipo-senior-a

14 Desembre 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres