El col·legi Alfinach visita l'Ajuntament de Puçol

Entorn del 6 de desembre els col·legis de Puçol realitzen dos tipus d'activitats: d'una banda, organitzen plens infantils i juvenils, en els que els alumnes assumixen les responsabilitats que habitualment exercixen regidors i alcalde; d'un altre, visiten l'edifici de l'ajuntament per a conéixer de primera mà com està organitzat i el funcionament de cada departament.

El dilluns, 5 de desembre, els alumnes del col·legi Alfinach han participat en una d'eixes visites guiades, en este cas pel tècnic José Luis Gómez i la regidora d'Educació, Mery Cortell.

En la línia de donar a conéixer el funcionament de l'ajuntament als alumnes de la població, sobretot entorn del Dia de la Constitució, el 6 de desembre, enguany el col·legi Alfinach ha optat per una visita guiada a les instal·lacions de l'edifici consistorial, en la que han participat 45 alumnes de 9 i 10 anys, als que cada regidor ha explicat les àrees que té a càrrec seu.

A més, els hem explicat com poden dirigir-se a l'ajuntament per a exposar les idees o queixes que tinguen respecte al seu funcionament, és a dir, que vagen aprenent com funcionar com a ciutadans”, sintetitza José Luis Gómez.

Informa: Sabín | Fotos: Pau Díaz

988-alfinach-en-ayuntamiento-2

14 Desembre 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres