Aprendre a amar el handbol des de xicotets, amb la Lliga Asobal

Dissabte passat, 19 de novembre, va ser una jornada especial per als nostres més xicotets de l'Escola Esportiva Municipal d'handbol: vam ser invitats  “a l'Ovni” a disfrutar del partit d'Asobal entre els equips del Fertiberia Port de Sagunt i el Handbol Guadalajara.

I bé que vam disfrutar, tant els xiquets i xiquetes com els papis, així com el regidor d'esports, Xavier Alcácer, qui també estava invitat al partit i que va poder veure des de la llotja junt amb el president del Club Handbol Puçol, Guillermo Maestro, i part de la directiva del BM Port de Sagunt.

Però l'important era que els xicotets s'ho passaren bé i es va aconseguir l'objectiu. Van conéixer des de dins com és un partit de la màxima categoria, van conéixer l'entrenador local i visitant, als jugadors, els que van estar molt amables i atents amb els xiquets en tot moment, es van fer fotos junts, van tocar i van jugar amb el baló oficial del partit, van aconseguir autògrafs dels seus jugadors favorits i, com a colofó, van jugar un partit entre ells en el descans de l'encontre, que va fer que les cares dels pares brillaren de manera especial.

Només queda donar les gràcies per tot al personal del Fertiberia Port de Sagunt per fer-nos passar una jornada molt bonica —que esperem es repetisca— i per fer-nos sentir com a casa.

Informa: Guillermo Maestro | Fotos: Club Handbol Puçol

fotos face

935-escuela-balonmano-1

21 Novembre 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres