Continuen les obres de millora dels passos de zebra, el que provocarà talls de trànsit el dilluns 21 de novembre, de 8 a 19 hores, en l'antiga carretera de Barcelona

Després d'eliminar en la carretera Barcelona els antics passos de zebra elevats, que no complixen la normativa actual, les tasques d'adaptació de es completen en esta segona quinzena de novembre amb l'adequació d'aquells situats en el Caminàs, avinguda Hostalets, ronda dels Corts Valencianes i avinguda Hostalets.

El dilluns 21 de novembre la carretera de Barcelona estarà cortada a la circulació de vehicles des de les 8 a les 19 hores, per a finalitzar l'actuació en esta via urbana. El trànsit es desviarà des de l'avinguda Molí de Vent, per la ronda dels Corts Valencianes, fins a l'avinguda Catalunya.

La mesura és necessària per a adaptar els actuals passos de zebra elevats al que exigixen les lleis actuals, encara que el treball ha generat problemes als veïns, sobretot el divendres 18, quan els horaris marcats inicialment per a les obres (evitant tallar el trànsit en les hores d'obertura dels col·legis) no ho va complir l'empresa encarregada de les obres.

L'embós de trànsit d'este matí ha sigut una errada monumental de la empresa que està eliminant els antics badens la qual estava més que avisada per començar a partir de les 09.30 hores”, explica l'alcalde Enric Esteve. “Evidentment serà penalitzada per no complir en les condicions pactades.Demanem als veïns que perdonen les molèsties i que estiguen atents als horaris de tancament de carrers i vies afectades fins a dimarts que ve 22 de novembre”.

El pla de millora dels passos de zebra elevats implica l'eliminació d'aquells que no són necessaris, perquè el trànsit està en eixes zones regulat per semàfors, mentres que en els llocs on siga necessari mantindre (com l'entrada del col·legi Vigen al Pie de la Cruz) s'instal·laran passos tipus llom d'ase, que s'ajusten a la normativa actual.

Informa: Sabín Fotos: Pau Díaz

fotos face933-obras-pasos-cebra-1

20 Novembre 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres