Més de 150 atletes de totes les seccions es van donar cita en el Dia del Club d'Atletisme Puçol

Com ve sent habitual des de la seua fundació, el Club d'Atletisme Puçol este diumenge 6 de novembre ha celebrat la seua tradicional jornada de convivència: un dia del club on el protagonista és el soci, que comença a les 8 del matí amb l'habitual foto de “família” prèvia en el Poliesportiu Municipal i després cada u a disfrutar de les activitats organitzades per a cada una de les seccions del club.

Durant el matí, com és lògic, es van realitzar diverses carreres amb diferents recorreguts i quilometratges perquè qualsevol soci puga triar la distància que més li abellix (des de carreres d'asfalt de 8 i 18 quilòmetres fins a un trail per la muntanya de 13 quilòmetres), totes amb eixida i arribada en el poliesportiu.

La proposta matinal, per descomptat, es va completar amb una ruta de senderisme de a penes 5 quilòmetres, per a donar complida compta a totes les seccions que actualment té el club.

Una vegada finalitzades les activitats, ens esperava el tradicional esmorzar, per a reposar energies amb xarrades disteses entre amics i companys en un ambient relaxat com és l'Espai Jove, on la Junta Directiva tenia preparada una sorpresa per als xiquets: diversos unflables i l'atracció estrela, el bou mecànic, que va fer les delícies de més de u.

Seguint amb el programa previst, mentres els xiquets estaven entretinguts, es va celebrar l'assemblea anual, on la Junta Directiva va exposar la labor realitzada des de la presa de possessió fins hui, pràcticament tot l'any 2016.

Una vegada conclosa l'assemblea, els socis van acudir impacients a presenciar com s'estava elaborant la paella gegant, per als 150 comensals que ens vam donar cita en este dia especial.

Només ens queda agrair la presència dels socis que van assistir al Dia del Club d'Atletisme i afegir que continuem treballant des de la junta, per a aconseguir nous reptes… a tots, gràcies.

Informa i fotos: Junta Directiva del Club d'Atletisme Puçol

fotos face

902-dia-club-atletismo-0

08 Novembre 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres