Article de Ciudadanos del mes d’octubre: “El nostre alcalde insulta a Albert Rivera”

Este és un article de Ciudadanos del mes d’octubre, titulat El nostre alcalde insulta a Albert Rivera. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d’opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Un mes més ens dirigim a vostés amb plena humilitat i, en esta ocasió, amb indignació. Indignació per un comentari del nostre alcalde al seu perfil de Facebook de Regidor, del qual la premsa s’ha fet eco per enèsima vegada: en este missatge crida a Albert Rivera “falangista”.

També ha cridat antidemocràtic a un possible pacte que aglutina el 80% d’escons del congrés: nosaltres a això ho anomenem “consens”; i, per últim, es va referir a partits com PP i PSOE, dient que cada vegada fan més olor a “merda” (és literal) o a l’Estat Espanyol que segons el nostre alcalde també fa olor a “merda”. Sembla ser que ací tot el món fa olor a “merda”, segons el senyor Enric Esteve.

No defensem les polítiques d’estos partits, res més lluny, però el senyor alcalde ha de recordar que governa gràcies al PSOE, amb qui manté un pacte de govern, i fou el PSOE qui li va cedir l’alcaldia per dos anys; per tant, és del tot incoherent.

També recordar que els que ara formen Compromís pactaren amb el PP quan els interessava: en aquell moment el partit del Bloc pactà amb el PP i adjudicà l’alcaldia a Juanma Busto, regidor en aquell moment d’Esquerra Unida. Recordar que el nostre alcalde en aquell moment, gràcies a eixe pacte, passà a ser assessor del Bloc i, per tant, començà a rebre una retribució econòmica per realitzar esta funció.

Senyor Esteve, recorde que vosté és el alcalde de tots i representa també als qui votaren a PP i PSOE. L’insult al nostre líder Albert Rivera és molt greu, i si no rectifica, el nostre partit ja ens ha informat que portarà este assumpte als tribunals.

En altre ordre de coses, volem constatar que des de C’s Puçol diàriament escoltem les queixes i les propostes que tots vostés fan en diferents mitjans, com en les xarxes socials, i que en més d’una ocasió hem redactat mocions per solucionar estos problemes. Donem per fet que per més ulls que tinga un, els problemes es solventen quan escoltes a la ciutadania, la veu de la qual és sobirana. En l’últim ple presentàrem una moció per donar llum al Camí la Mar, eixa proposta demandada en infinitat d’ocasions.

Esperem seguir comptant amb la col·laboració ciutadana per saber de tots i cadascú dels problemes de la nostra població. I també, en altre àmbit, esperem que el nostre alcalde acabe ja amb les seues constants eixides de to.

Fent un símil amb l’esport, pensem que un bon alcalde cal que siga com un bon àrbitre: quan més desapercebut passe, és quan millor ho ha fet.

Una salutació i esperem portar grans notícies el pròxim mes. 

Una opinió de Ciudadanos

08 Novembre 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres