Article del PSOE del mes d’octubre: “Quan Rus governava, de Puçol, ni s’enrecordava” E

Este és un article del PSOE del mes d’octubre, titulat Quan Rus governava, de Puçol, ni s’enrecordava. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d’opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Cal ser honests, i que al menys el PP de Puçol assumeix que quan el Sr. Rus era president de la Diputació de València a Puçol no li arribava ni un euro, suposem els socialistes que els negocis que este home tenia, a la ombra, deixava fora al nostre poble d’algun tipus de financiació possible. Ells veuran a qui tenien com a dirigents.

Bé, encara assumint tan tremenda discriminació, el passat 6 d’octubre, ix una notícia on s’argumentava que l’equip de govern del que formem part els socialistes de Puçol deixa passar en aquells 700.000 euros que arribaren de Diputació, la possibilitat d’arreglar la plaça San Juan de Ribera, més coneguda com la plaça de l’Ajuntament. Amén d’argumentar que el PP en la seua anterior etapa de govern tenia projectada una reforma integral de dita plaça. Imaginem que no ho portaran a terme perquè hi havia que pagar-li el Ferrari al senyor Rus o perquè no els va donar la gana, ells en el seu despotisme, sabran el perquè.

Bé, com sempre que es dóna informació mal intencionada, es posa la pota fins el fons: poc rigor periodístic, no saber fer oposició, no ho sabem exactament, però a tot allò els socialistes hem de dir el següent:

1.- En el ple del 26 de Setembre de 2016 s’aprova (per unanimitat, el que inclou al PP incloure en el PPOS (subvenció de diputació per a obres i serveis) la remodelació dels murs que es troben en la plaça San Juan de ribera del nostre municipi.

2.- La quantia destinada a esta obra serà de 25.000 euros. També és veritat que hi ha un projecte anterior i sabem on està ( en l’armari, com molts casos del PP), però no podem saber què els dóna por per traure-ho endavant. Com sempre, la transparència reinava en este ajuntament.

3.- La seua execució està prevista, és qüestió d’esperar a veure quines dates estableix la Diputació de València perquè es porte a terme, com la resta d’obres sol·licitades en els Plans Parcials d’Obres i Serveis.

Per tant, farts ja de la informació tergiversada, vehiculada i malintencionada que des d’alguns sectors polítics i mitjans de comunicació es fa, sols demanem una cosa: que a l’hora de criticar alguna cosa siguen conseqüents i busquen tota la informació al respecte, no confonguen a la població.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

03 Novembre 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres