Si eres tècnic d'integració social, sistemes informàtics o atenció a persones en situació d'emergència, a través del Salari Jove pots treballar en l'Ajuntament de Puçol: informa't ja!

Per primera vegada el Servef ha concedit a l'Ajuntament de Puçol tres places per a jóvens menors de 30 anys, titulats en tres matèries distintes, que seran contractats durant sis mesos cada un abans de finalitzar l'any. Els interessats que complisquen els requisits poden sol·licitar informació i inscriure's fins a l'11 de novembre en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL).

Un tècnic superior d'integració social, un tècnic superior de sistemes informàtics en xarxes i un tècnic en atenció a persones en situació d'emergència. Són les tres places que l'Ajuntament de Puçol ha sol·licitat enguany dins del programa Salari Jove… i, per a sorpresa de tècnics i polítics, el Servef ha aprovat les tres.

Cada un dels tres tècnics serà contractat per un període de sis mesos, amb un contracte de 30 hores setmanals i cobrant el 80% del salari establit per a cada cas. Serà, a més, una oportunitat única de començar a treballar realment en la carrera que cada un d'ells ha estudiat.

El primer requisit és imprescindible: han d'estar inscrits en el Servef com a demandants d'ocupació en la titulació requerida”, recorda la regidora d'Ocupació, Lola Sánchez. “Els altres requisits han d'acreditar-los en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local fins a l'11 de novembre: tindre menys de 30 anys, no haver treballat anteriorment i, finalment, inscriure's”.

El Salari Jove va nàixer com a projecte perquè jóvens titulats pogueren accedir a la seua primera ocupació i en els últims anys ha permés que estudiants amb poca experiència hagen pogut treballar per primera vegada gràcies al suport del Servef i l'Ajuntament.

El que no havia succeït fins esta edició era tindre al mateix temps tres jóvens treballant en distints camps. “Des de mitjans de 2015 hem estat en contacte amb la Direcció General del Servef, acudint a distintes reunions per a insistir en la necessitat que els programes i subvencions per a ocupació es posaren en marxa i atengueren les nostres peticions. Ens van prometre que abans de final de 2016 estarien en marxa tots… i han complit el seu compromís”, finalitza la regidora d'Ocupació.

Un compromís que inclou tres jóvens titulats que aconseguixen la seua primera ocupació a través del Salari Jove, però també els treballadors contractats a través de l'Emcorp i dos tècnics d'Orientació Laboral la convocatòria dels quals serà publicada en breu.

Recorda: si eres menor de 30 anys, titulat en qualsevol de les tres carreres oferides, i t'interessa treballar 6 mesos en l'Ajuntament, acudix ja a informar-te i inscriu-te abans de l'11 de novembre en l'AEDL. 

Més informació a l'AEDL Puçol: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. | 961 421 258

Informa i fotos: Sabín

867-lola-sanchez-en-aedl-3

27 Octubre 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres