El Poliesportiu Municipal acull el 'Sports Day' organitzat per l'American School of València

El Poliesportiu Municipal acull el 'Sports Day' organitzat per l'American School of València

 

Alumnes de primer de Batxiller.

L'American School of València (més conegut entre els veïns de la població com el Col·legi Hispano Norteamericano) és un d'eixos centres educatius de primer orde que han elegit Puçol per a ubicar-se per les seues envejables condicions tant geogràfiques com de comunicacions. A més, la seua integració amb el municipi hi ha sigut total, fins al punt que són moltes les activitats que realitzen en instal·lacions municipals com la Casa de Cultura o el Poliesportiu Municipal.

Precisament dimecres passat, 11 de juny, l'ASV realitzava en el Poliesportiu Municipal el ''Sports day'', una activitat que ve realitzant des de fa sis anys i que, segons la professora Carolina Moreno, ''va orientada a la integració dels alumnes de les distintes classes, afavorint el seu contacte per mitjà de la pràctica esportiva''.

Durant la jornada matinal, dos-cents alumnes de 1r a 3r d'ESO i els de 1r de Batxiller van prendre pràcticament la totalitat d'instal·lacions del poliesportiu per a realitzar campionats de futbol, tenis, hoquei i voleibol, a més d'una zona d'oci on es podia jugar amb globus d'aigua, al mocador o realitzar carreres de distints tipus.

''Les instal·lacions de Puçol són molt completes i per això tots els anys dediquem un dia a què un ampli grup dels nostres alumnes les disfruten'' -seguix explicant Carolina- ''al cap i a la fi som veïns de Puçol i què millor lloc que el Poliesportiu Municipal per a realitzar esta concentració lúdica i esportiva''.

Després de l'esport, i per a combatre la calor regnant, els alumnes d'ESO van disfrutar de la vesprada en la platja, mentres que els de Batxillerat tenien altres plans: ''nosaltres hem ajudat en l'organització dels campionats, però ara hem d'estudiar perquè demà tenim exàmens... ja anirem a la platja en vacacions''.

Equips de hoquei.

16 Juny 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres