Tripuçol en la Lliga Nacional de Clubs: rialles, bones sensacions i una companyia irrepetible

Els tripus tornem, barallant i lluitant com sempre. A Gijón, en la Lliga Nacional de Clubs, hem deixat la nostra suor. Un diumenge de bufetades en l'aigua, d'espentes en la bici i d'agònics quilòmetres en carrera a peu. Després d'açò queden rialles bones sensacions i sobretot una companyia irrepetible.

Les nostres xiques aconseguixen una 12a posició en 2a divisió, un equip amb molt camaraderia format per Almudena Asensi, Marta Gimeno, Alicia García, Ana Rubio, Lourdes Novella, Iris Rodríguez i Laura Benlloch ha discutit amb pluja i sòls mullats com unes autèntiques campiones. Donaran molt que parlar en Pulpi això sens dubte.
Agrair tot eixe sacrifici a este grup de xiques implicades amb el seu equip, perquè sense elles açò no seria possible.

Respecte als xics vam aconseguir una 9a posició en 1a divisió, amb un equip format pels dos Jesús Jiménez (pare i fill), Pablo Jiménez, Antonio Cabrero, Eric Soriano, Eduardo Martín, Vicente Pamblanco, Jorge Lagoa, Adrián Sáez i Carlos Boví.
Estos espartans l'han donat tot fins a l'últim moment i també hem d'agrair la seua implicació per l'equip.

A detallar, la despedida de Jorge Brizuela. T'anem a trobar a faltar…  no ho saps tu bé! Disfruta per Alacant, que t'ho has guanyat. Ja saps on tens sempre la teua família.

Pròxima parada: Mar de Pulpí, on hi haurà més que paraules, anem a lluitar-lo amb força.

Anem, tripus!

Informa: Carlos Boví | Fotos: Tripuçol

fotos face

790-tripucol-liga-clubs-2

04 Octubre 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres