El ple reconeix a la Ruta de la Tapa la seua gran labor de promoció turística

El ple del 26 de setembre va aprovar per unanimitat concedir a la Ruta de la Tapa la Declaració de Rellevància per a la Promoció Turística Local, en reconeixement a la seua trajectòria, que s'ha saldat enguany amb mig milió de tapes servides en 44 locals durant les festes. L'Agrupació de Penyes finalitzarà la ruta el 9 d'octubre, amb l'entrega de premis als 149 veïns premiats en el sorteig i als tres locals més votats enguany: La Nova, A Tapear i Durango.

La Ruta de la Tapa va canviar les festes fa sis anys: els veïns van començar a eixir a totes hores i a conviure en els buits que deixen els actes. Una labor social que enguany s'ha ampliat amb la tapa solidària: la campanya Som iguals, ni + ni – ha convertit cada bar en un estendard en la lluita per la igualtat entre hòmens i dones.

A això se suma que la ruta ja rep el suport de Generalitat, Diputació i altres ajuntaments, com va demostrar la presència del conseller Vicent Marzá, acompanyat de diputats, alcaldes i regidors la nit del 6 de setembre, quan van visitar distints locals. Però també una aposta de tot el poble de Puçol per aconseguir un esdeveniment gastronòmic reconegut a nivell autonòmic i estatal… El primer pas ja s'ha donat: la distinció local, aprovada per unanimitat en el ple. Els següents escalons arribaran amb el temps, si el treball es continua realitzant com fins ara.

Un treball que es reconeix per l'augment continuat del nombre de tapes servides i amb els premis als locals participants i als veïns, premis que el 9 d'octubre a la vesprada seran entregats en el pàrquing de l'antiga estació de Renfe, acompanyats amb una degustació de plats preparats per les penyes,  dia que ja s'ha batejat com el Dia Mundial de la Tapa.

Informa: Sabín |Disseny cartell: Sento Pascual |Fotos: Sergio Maestro

750-cartel-tapa-1

27 Setembre 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres