La nit més solidària de les festes, enguany amb sopar, música, pintura… i Càritas

És una tradició arrelada en les festes de Puçol. Hi ha una nit en què els veïns paguen dos euros per portar el seu sopar a la plaça i participar en una vetlada amb música, però sobretot amb solidaritat: la recaptació va destinada íntegrament a Cáritas Interparroquial de Puçol. Enguany, a més, es va sumar una rifa entre tots els que s'havien inscrit: no calia pagar gens més, només per assistir els més de dos mil inscrits podien guanyar un quadro pintat per l'artista local Mery Cortell.

Al sopar i el concepte solidari que impregna esta nit, enguany s'ha unit un invitat especial: l'equip d'Invictus Xou de Tele 7 va gravar tres programes en la plaça del País Valencià, en directe, amb l'actuació de diversos jóvens intèrprets de pobles de la comarca. Dos d'ells, de Puçol, es van proclamar a més vencedors en el primer i el tercer programa.

Va ser una forma de mantindre l'animació en la plaça fins ben entrada la nit del diumenge. I, per descomptat, entre programa i programa un temps per a la solidaritat.

En el primer descans es va sortejar entre tots els assistents un quadro de Mery Cortell, artista local —i regidor d'Educació— que ha cedit el quadro com a forma de col·laborar per a augmentar la recaptació destinada a Cáritas… això sí, als guanyadors del sorteig els feia vergonya pujar a l'escenari i va costar convéncer-los, encara que al final va haver-hi una representant per a arreplegar-lo.

Cáritas va ser protagonista del segon descans, en esta ocasió no va haver-hi problemes per a pujar a l'escenari, on es van personar la regidor Mar Mazo, el representant de Cáritas José Mª Moreno i l'alcalde Enric Esteve.

Tots ells van agrair la solidaritat dels veïns i, després de posar amb el xec simbòlic amb la recaptació íntegra del sopar, volta a la música, l'espectacle, la festa… i la solidaritat.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

742-cheque-para-caritas

 

13 Setembre 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres