Salvador Ferrer venç “l'imbatible” Juan Carretero en la final del torneig de billar de Puçol

Després de la fusió dels dos clubs locals en un únic Club Billar Puçol, el torneig de festes ha recobrat el seu èxit en les últimes edicions, amb partides amb notable presència de públic en el Sindicat Agrícola. Enguany a la final arribava un assidu, Juan Carretero, però esta vegada no va poder amb el jugador local més en forma, Salvador Ferrer. El resultat final, a 50 entrades, 33-24 i el trofeu es queda enguany a casa.

El senyor Carretero juga molt bé, però hui li ha guanyat el nostre veí Salvador Ferrer, una bona notícia que esperem que tinga continuïtat amb eixes novetats a curt termini que ja s'estan preparant perquè el billar continue creixent en la nostra població”. Amb estes paraules, l'alcalde Enric Esteve ressaltava durant l'entrega de premis el bon moment que està vivint actualment el billar a Puçol.

I és que fa a penes uns anys el billar estava dividit en dos clubs que, com sol succeir en estos casos, no acabaven d'entendre's entre ells, el que va provocar l'eixida d'alguns jugadors cap a altres poblacions i el descens del nivell local, a més d'una pèrdua d'aficionats.

Va haver-hiuna etapa de divisió, feliçment ja superada. Em vaig posar molt content quan vam tornar a ser un sol club”, declarava Juan Bumbau, president del Sindicat Agrícola, durant l'acte de clausura. “Un sol club i amb la seua seu en el sindicat, com havia succeït sempre. Ara estem creixent i prompte tindrem molt bones notícies per als amants del billar, que per fi s'està recuperant a Puçol”.

El XXIV Trofeu de festes de billar a tres bandes va començar a celebrar-se el 24 d'agost, amb partides eliminatòries entre tots els inscrits un parell de setmanes abans. La semifinal es va disputar el divendres 2 i la final el dissabte 3 de setembre, sempre en el Sindicat Agrícola i amb bona assistència de públic.

Va ser una final en què pràcticament des de les primeres entrades Salvador Ferrer es va posar per davant i Juan Carretero, un assidu de la final en les últimes edicions, no va poder acostar-se en el marcador. El resultat final, 33-24, reflectix la diferència entre ambdós billaristes en esta final.

El president del club, Jesús Rojas, va ser l'encarregat de presidir l'entrega de premis, en la que a més dels trofeus als guanyadors va haver-hi detalls per a la resta de participants…

Encara que el gran premi va ser només un anunci… i continuem esperant quines seran eixes novetats que faran créixer el billar a nivell local.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

727-trofeo-billar-1

11 Setembre 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres