Els festers es mullen a fons en tots els actes… inclòs el parc aquàtic “només per a xiquets”

Els festers jóvens han organitzat enguany per primera vegada un parc infantil aquàtic en l'aparcament de l'antiga estació de Renfe. I en principi només els més xicotets podien accedir als unflables ben regats per mànegues, però, donat que el termòmetre va superar els 40 graus eixe matí… els festers van disfrutar de l'aigua i els tobogans com a autèntics xiquets… i així van animar a la resta dels assistents a mullar-se. Les fotos són gentilesa de César Uceda.

Si alguna cosa han demostrat este any els festers i festeres de la Mare de Déu el Peu de la Creu és la seua capacitat d'adaptació a les circumstàncies: caminar, córrer, botar, resar o desfilar, el que faça falta per a complir en cada un dels actes programats.

La primera prova la van donar el dia de la seua presentació, el diumenge 28 d'agost: a l'alba tocava caminar, amb sabatilles i camiseta, fins a la muntanya del Cabeçol, en la romeria que obria els actes religiosos; eixa mateixa nit tocava lluir les millors gales en la presentació oficial en la plaça.

Però no ha sigut l'única demostració de la seua capacitat camaleònica.

Prova d'això va ser la seua transformació en autèntics “xiquets” el diumenge 4 de setembre, per a demostrar als més xicotets com calia llançar-se pels tobogans aquàtics. Sense banyador, amb la camiseta i el pantaló curt que tocava eixe matí d'uniforme, els díhuit organitzadors de les festes no van tindre problema a mullar-se… en tots els sentits.

Informa: Sabín | Fotos: Cesar Uceda

fotos face

726-parque-acuatico-infantil-5

11 Setembre 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres