A pesar de no acudir al Mundial de Las Vegas, l'Associació de Dards Puçol continua donant en la diana en festes

Més de 15 anys porta l'Associació de Dards Puçol organitzant el seu torneig de festes, en el que participen jugadors no sols de la Comunitat Valenciana, sinó també d'altres províncies pròximes. Enguany, com a novetat, s'han establit tres categories, en funció del nivell dels participants, per la qual cosa s'han entregat premis per triplicat entre els 72 jugadors que s'han donat cita en l'Espai Social La Barraca.

Jugadors i jugadores d'Albacete, Lleida, Agullent, Xilxes, València, Sagunt, Alfafar, Barcelona i, per descomptat, Puçol, es van reunir el dissabte 3 de setembre en l'Espai Social La Barraca per a disputar el torneig de dards de festes, que organitza l'associació local des de fa tres lustres.

Amb jugadors de 10 a 70 anys, els participants es van dividir en tres categories: els de 1a divisió van disputar partides de criquet, els de 2a de 501 i els jugadors aficionats es van enfrontar en les dianes de 301.

Per a Dani Huertas, president de l'associació, i un dels jugadors que ha representat a Espanya en el Mundial de Las Vegas en anys anteriors, “és una satisfacció poder continuar oferint un torneig d'este nivell, que enguany ha convocat a 72 jugadors de totes les edats i categories”.

Per a portar-lo avant han comptat amb 7 dianes distribuïdes en La Barraca, fent un parèntesi en la lliga que ja han començat, encara que seguixen pendents de la convocatòria del Nacional a Segòvia a l'octubre i del Nacional de Màlaga al desembre.

Elque no hem pogut és acudir enguany a Las Vegas i això que teníem la plaça guanyada en els tornejos nacionals”, continua Dani. “Però hi ha hagut un problema amb el pagament dels viatges per part de la federació i tots els equips espanyols ens vam assabentar a l'abril que no teníem el viatge pagat al Mundial de Las Vegas, per el que ens hem quedat a casa”.

Una trista notícia que, no obstant això, no ha reduït el seu interés per seguir ficant-la en la diana, encara que ara han canviat de local i esta lliga la disputen els dimecres i dijous en Mandràgora, en la platja de Puçol.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

725-torneo-dardos-1

08 Setembre 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres