La imatge de la patrona de Puçol en Santa Marta, un símbol de les festes de tot un poble

En la vesprada del dilluns 29 d'agost, la imatge de la Mare de Déu al Peu de la Creu, patrona de Puçol, va ser traslladada des de la seua seu habitual, en l'església dels Sants Joans, a la parròquia de Santa Marta, situada en la part oest del nucli urbà. El desplaçament, que va ser acompanyat per una gran quantitat de veïns, simbolitza la unió d'ambdós parròquies en la celebració d'una única festa: la de tot el poble de Puçol.

L'acte va començar a les 19.30 hores, amb el volteig general de campanes en els Sants Joans, on es van concentrar multitud de veïns per a acompanyar el recorregut del anda amb la imatge de la patrona de Puçol a través dels carrers del nucli antic, el Caminàs, el carrer Alacant i l'avinguda València, fins a arribar a la parròquia de Santa Marta.

Una vegada en la segona parròquia de Puçol, els dos sacerdots, Vicente Gozálvez i Ismael Ortiz, es van dirigir als veïns que omplien el recinte, insistint en el caràcter de celebració compartida per tot un poble que tenen les festes populars i patronals de setembre.

La imatge torna el dimarts 30 d'agost a la parròquia dels Sants Joans, novament a coll dels veïns de la població, després d'haver participat en una missa en Santa Marta.

Informa i fotos: Sabín

fotos facefotos facefotos face

711-traslado-imagen-patrona-5

05 Setembre 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres