Puçol canvia d’imatge amb la seua nova aplicació mòbil

Ja fa tres estius que es va crear la primera aplicació mòbil de Puçol. Ara l'Ajuntament, en el seu desig per renovar tota la imatge turística de la localitat, ha représ la iniciativa, que havia quedat aparcada, utilitzant la Ruta de la Tapa com a targeta de benvinguda. Així, la nova app, adornada amb l'essència del nou disseny del periòdic i la web local, oferirà tota la informació rellevant sobre la ruta.

Els bars, fotografia i descripció de cada tapa, l’adreça dels establiments… A més, com està vinculada a Google Maps, la nova aplicació mòbil de Puçol informarà també del temps que es tarda a arribar al punt seleccionat.

A més de la secció “Ruta de la Tapa”, que protagonitzarà l'aplicació fins que finalitze l’itinerari gastronòmic –moment en què se substituirà per una necrològica–, l'app contindrà una sèrie de serveis d'interés públic repartits en les seccions d'agenda, turisme, serveis municipals i comerç.

Si estàs interessat a instal·lar-te esta aplicació gratuïta només has d'entrar en la teua botiga d'Android o iOS i buscar És Puçol. Donar-li a descarregar i en un minut ja pots estar al dia de tot el que succeïsca en les festes i la ruta de la tapa.

També pots escanejar el codi QR de baix per a descarregar directament la nova aplicació.

qr espuzol google play

Informa: Irene Mollá | Fotos: Pau Díaz

25 Agost 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres