Voluntàries de Puçol col·laboren amb l'ONG Olvidados en un camp de refugiats a Grècia

Hi ha formes i formes de combatre la guerra; una d'elles és ajudar les seues víctimes. La situació d'emergència extrema que pateix Grècia ha portat a tres jóvens de Puçol a desplaçar-se fins a la ciutat de Loannina amb l'ONG Olvidados, finançada pel departament de Benestar Social de l'Ajuntament. Ana, Carla i Lorena col·laboren en un camp de refugiats on viuen prop de 450 persones en condicions infrahumanes, -més de la mitat són xiquets-, i on les necessitats d'ajuda són desmesurades.

Es tracta d'una forma de cooperació necessària davant de la greu crisi humanitària que s'està vivint a Grècia: centenars de milers de persones que fugen de les guerres i del terrorisme necessiten de tota la col·laboració possible, i és el que tracta d'oferir l'ONG Olvidados, per mitjà del repartiment d'aliments i productes de primera necessitat, atenció mèdica per a malalts i dones embarassades, entre altres accions.

“Tenim l'oportunitat de conéixer de primera mà esta realitat: enguany, Carla, Ana i Lorena tindran presència activa en el nostre municipi per a contar-nos les seues experiències a Grècia i totes les iniciatives que a nivell local es podrien dur a terme”, explica Mar Mazo, regidora de Benestar Social.

Informa: Irene Mollá | Fotos: ONG Olvidados

686-olvidados-1

12 Agost 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres