L'AMPLI farà tremolar la platja amb el millor rock and roll a l'estil de We will rock you‼

L'associació de músics de Puçol, AMPLI, celebrarà el seu 19 aniversari amb un concert rocker en la platja el pròxim 20 d'agost, des de les 19.00 hores fins a les 03.00 hores (amb una pausa de 09.30 a 11.00 per a sopar). Cinc grups de la “contornà” faran ressonar els seus instruments i les seues veus per a assegurar l'espectacle i l'entreteniment del públic: Sumèria, Lithium, Sentenciats, Arrel Rock Club i, des d'Albacete, Barrical.

En total, més de 30 músics compartiran escenari en la plaça Rosa dels Vents de la platja de Puçol i garantiran un gran espectacle per a tot aquell que la presencie. Un concurs de cerveses animarà encara més la nit, atorgant, com a premi, camisetes de l'AMPLI per als que més litres puguen ingerir en el mínim de temps possible.

Complim un any més com a associació; ja van 19, però volem continuar creixent” -comenta Fernando Moreno, president de l'AMPLI- i, esdeveniments d'este tipus, ens ajuden a continuar any rere any, a més de disfrutar i fer disfrutar al públic”.

Informa: Irene Mollá | Disseny cartell: AMPLI | Fotos: Sabin

684-previa-concert-ampli-3

11 Agost 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres