Balanç de Travessant el Blau: 0 incidències, 0 lesions, un mar esplèndid i molts aplaudiments

El mar de Puçol es va veure “infestat” diumenge passat de més de 200 exemplars d'una estranya espècie que poques vegades s'havia vist per ací. Eren peixos? Eren mol·luscos? No! Eren els participants de la travessia marítima organitzada pel club DICAVI-AMAE en col·laboració amb l'Ajuntament, que va ser, en general, tot un èxit: 230 participants de totes les edats es van llançar al mar per a endinsar-se en una bonica aventura competitiva.

No va haver-hi lesions ni incidències: quasi tots els nadadors van aconseguir finalitzar les proves i, afortunadament, cap d'ells va ser confós per un pescador despistat en busca d'un esmorzar “salaet”.

Afortunadament, el mar es va comportar de meravella: el mal temps i l'onatge dels dies previs havia estés el temor entre els participants i organitzadors que hi haguera que retardar la prova, no obstant això, els nadadors van poder disfrutar d'una experiència esportiva amb unes condicions meteorològiques fantàstiques en una platja de bandera.

Un xicotet error d'organització va deixar a alguns primers classificats sense la seua merescuda medalla, no obstant això, les crítiques no van anar més enllà a causa de la satisfacció i alegria dels participants i als bons comentaris dels curiosos que s'acostaven a preguntar què estava ocorrent –tots coincidien en que es tracta d'una gran iniciativa que hauria de repetir-se tots els anys–.

En una prova repleta de nadadors independents i clubs esportius de tota la Comunitat Valenciana, va haver-hi prou premis locals, entre ells, el que va obtindre la participant Sandra Segura, primera classificada de la categoria Màster C Femení: “El meu objectiu era finalitzar la travessia dins d'un temps acceptable –assegura la nadadora- però quan vaig eixir de l'aigua i vaig veure en els llistats que havia guanyat en la meua categoria… ¡La sensació d'alegria va ser brutal‼”, recorda entre rialles.

M'agradaria molt destacar la col·laboració dels voluntaris locals, així com el suport privat dels patrocinadors, que van fer possible realitzar la travessia en perfectes condicions”, comenta Sergio Rada, organitzador de Travessant El Blau: “Creiem que la platja que tenim realment es presta per a este tipus d'esdeveniments, i cal aprofitar-la”, afig, assegurant que hi haurà més proves d'este tipus en el futur.

Informa: Irene Mollá | Fotos: Organització de Travessant El Blau

681-travessant el blau-3

10 Agost 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres