Córrer no és de covards: participa en la Volta a Peu 2016, al teu ritme, però MOU-TE!

Ja està obert el termini d'inscripció per a la Volta a Peu 2016 de Puçol, que se celebrarà el 2 de setembre i que compta amb una novetat important: enguany existeix l'opció de realitzar la carrera caminant. Així que, ja no hi ha excusa: disfruta al teu ritme i no oblides que l'important és participar.

Com sempre, hi haurà dos modalitats, amb els seus corresponents horaris i recorreguts, en les que es dividiran els participants segons la seua edat: la infantil i l'absoluta.

La Volta a Peu infantil començarà a les 17 hores i inclourà a corredors de fins a 16 anys, sense mínim d'edat i de forma gratuïta. Els jóvens seguiran un recorregut perimetral al voltant de la plaça del País Valencià, i la distància serà diferent en funció de l'edat, sent de 200 m per als més menuts, fins als 2 quilòmetres per als que ja compten amb més experiència.

Per la seua banda, la Volta a Peu absoluta començarà a les 19 hores i, en ella, es podrà participar a partir dels 16 anys: inclou les categories promeses, júnior, senior i veterans A i B, i el preu serà de 2 €, o  4 € amb bossa de corredor, a triar. La plaça del País Valencià serà el punt de partida d'un recorregut que passarà pel circuit urbà, la zona de l'autovia i la volta al poble de nou: en total, 4 quilòmetres, 900 metres.

Enguany existeix la possibilitat de participar caminant en la Volta a Peu “amb l'objectiu d'aconseguir una major participació ciutadana, promoure l'exercici i fomentar la idea que no es tracta una carrera en si mateixa, sinó un acte lúdic per a qualsevol que, amb un mínim de condicions físiques, desitge disfrutar-ho”, explica Paco Ramírez, directiu del Club d'Atletisme de Puçol.

Per descomptat, hi haurà trofeus i medalles per als primers classificats de cada categoria i de la Volta a Peu Absoluta i, els que no guanyen, es portaran a casa la satisfacció d'haver participat en un esdeveniment esportiu tan familiar i saludable com ho és la Volta a Peu de Puçol.

Informa: Irene Mollá | Disseny cartell: Sento Pascual

683-volta a peu-3

09 Agost 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres