Com cada any, els veïns de Puçol col·laboren amb la lluita de Tomás Esteve contra la seua malaltia

El mercat benèfic del dissabte 6 d'agost, en col·laboració amb l'Associació Cultural Falla la Marjal, destinarà tots els seus beneficis a ajudar Tomás Esteve, un xiquet que patix paràlisi cerebral i que ha de rebre un costós i llarg tractament als Estats Units. Estarà ubicat en la plaça Rosa dels Vents de la platja de Puçol.

Des de les 11 hores fins mitjanit, la família i amics de Tomás, junt amb alguns voluntaris, romandran en les parades de venda perquè tots els usuaris de la platja puguen emportar-se algun detallet i aportar, així, el seu granet d'arena al xicotet i al seu tractament contra la paràlisi cerebral.

L'organització del mercat, així com l'Ajuntament de Puçol, anima tots els veïns a acostar-se a la plaça i col·laborar amb esta bona causa, i agraïx als voluntaris la seua participació en ella.

Recordem que, en cas de voler participar o aportar productes per al mercat, tots els donatius seran ben rebuts. Per a això, pot posar-se en contacte amb Inma Bosch telefonant al 622 692 832.

Informa: Irene Mollá | Fotos: Sabín

05 Agost 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres