La VI edició de la Ruta de la Tapa participa en la lluita contra la violència de gènere i la desigualtat

Encapçalada per l'Àrea de la Dona de l'Ajuntament, la iniciativa ni + ni -, som iguals, lluita per la igualtat de drets entre dones i hòmens per mitjà de campanyes massives de difusió. La Ruta de la Tapa ha accedit a col·laborar amb la iniciativa, perquè, a l'atraure tots els anys a centenars de persones de Puçol i d'altres municipis, ajudarà a aconseguir una major conscienciació social.

La primera fase de la iniciativa en col·laboració amb la Ruta va consistir a realitzar un repartiment de bosses de cartó durant la Fira del Comerç, en col·laboració amb ACEP, amb el logotip de la campanya. La pròxima mesura és fer una tirada especial dels tovallons de la Ruta amb la mateixa marca que se'ls atorgaran als bars participants perquè les repartisquen entre els seus clients –durant el temps que dure la Ruta i fins que se'ls esgoten–.

Es tracta d'acudir als actes en què hi ha implicat un nombre més gran de persones per a tindre un efecte major: “Començàrem en la Fira de Comerç, un esdeveniment important, i continuarem amb un altre molt esperat i de gran envergadura; la Ruta de la Tapa”, explica Mar Mazo, regidora de l'Àrea de la Dona: Arribarema moltíssima gent del nostre poble i d'altres municipis que expresament vénen a Puçol a disfrutar de les nostres festes i dels nostres restaurants”.

“Volem agrair a l'organització de la Ruta la seua col·laboració amb la campanya; des del primer moment es va mostrar molt sensibilitzada amb ella”, sosté la regidora: “És important que el teixit social s'involucre perquè este tipus d'iniciatives produïsquen efecte”.

Està previst que la iniciativa finalitze en els actes institucionals de la setmana del 25 de novembre (Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència de Gènere). No obstant això, la campanya continuarà sent visible i estarà present en altres pròxims actes.

Informa: Irene Mollá | Fotos: José Reyes

675-ruta de la tapa-1

05 Agost 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres