Article de Compromís del mes de juliol: "Un any de Compromís amb el poble"

Este és l'article de Compromís de juliol, titulat Un any de Compromís amb el poble. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El passat més de juny Compromís formava govern amb PSOE i Esquerra Unida, i obtenia l'Alcaldia amb el suport d'ARA Puçol. En el primer any de govern, se solen anarassentant les bases del projecte que unequip vol anar desenvolupant al llarg de la legislatura. Però, en este cas, calia començar a prendre decisions i a executar el programa de govern que havíem signat els grups polítics que integrem el Govern de l'Ajuntament de Puçol.

En Compromís sempre hem tingut clar que el més important són les persones, especialment les més desprotegides. És per això que sempre hem format part de la Mesa Antidesnonaments, i ara que estem en el govern, des de Benestar Social hem creat el SIHAPServei d'Intermediació Hipotecària de l'Ajuntament de Puçol, perquè cap família es quede sense sostre i puga continuar la seua vida sense càrreguesEn la mateixa línia, hem creat 11 noves places d'estacionament per a persones amb diversitat funcional.

iniciativa de Compromís, l'equip de governha visitat vora 30 empreses del nostre municipi en un sol any. La majoria d'elles ens feren saber que era la primera vegada que les autoritats els visitaven i se preocupaven per les seues necessitats i propostes. Sempre hem pensat que l'ocupació, els llocs de treball, els creaven les empreses i que els governs, complint la seua obligació, havien d'agilitzar els tràmits administratius de permisos i llicències, millorar les infraestructures, solucions els per a,en resum,aconseguir que estiguen a gust al nostre poble i no deslocalitzen els seus negocis.

Hem aconseguit de la Diputació de València subvencions per un milió d'euros que gestionats com calhan servit per a enquitranar diversos carrers i zones d'aparcament, construir una pèrgola multiusos a la platja i fer més accessible tant l'avinguda Molí de Vent com tota la nostra platja. Hem contribuït al'adquisició dels llibres de text amb una aportació per part de l'Ajuntament de 136.000 €.

Ja és una realitat l'autobús per arribar al Centre d'Especialitats i a l'Hospital de Sagunt,i una vegada finalitzat el desviament del barranc Pasqual, se construirà la rotonda que unirà per fi l'avinguda Mercè Rodoreda amb l'antiga Carretera de Barcelona.

Hem posat en funcionament l'Oficina de Promoció del Valencià la qual du a terme campanyes sectorials de foment de l'ús del valencià i la campanya "Som Puçol", que vol fer poble al voltant del nom que ens identifica. A més, assessora els ciutadans en qualitat i drets lingüístics, ajudes i subvencions, i en formació i capacitació.

L'Alcaldia, amb Enric Esteve al capdavant, i les regidories dirigides per Xavi Alcàcer i Mar Mazo, han estat al servei de les persones que han acudit a manifestar-losproblemes i preocupacions, però també inquietuds i suggerimentsHa sigut un any intens en què tres partits hem hagut de posar-nos d'acord per a prioritzar les qüestions que calia abordar sense excuses, amb altura de mires i deixant de costat les coses que cadascú per separat podia considerar més important. L'acord ha sigut el carburant per a treballar 12 mesos sense descans i és l'energia per als anys i els reptes que tenim per davant. Queda molt per fer i tot es pot millorar, per això en Compromís continuem treballant dia a dia per les persones i per afer de Puçol un poble senzillament millor.

Bon estiu a totes i tots!

04 Agost 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres