Article d'Esquerra Unida del mes de juliol

Este és l'article d'Esquerra Unida de juliol. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Després de passar el primer any d'esta legislatura, volem destacar el treball realitzat en les regidories que gestiona Esquerra Unida. Són les nostres competències: Medi Ambient, Tràfic i Mobilitat, Turisme i el Paratge Natural de la Costera.

Per fi s'ha aconseguit el servici d'autobús amb l'Hospital i el Centre d'Especialitats del Port de Sagunt. Està clar que és insuficient i desitgem que siguen més extensos els horaris, però creiem que és un primer pas prou important sobretot per a un poble com Puçol que no té molts Mitjans de comunicació tant per carretera com ferroviaris.

L'1 de juliol s'ha posat en funcionament un servici de préstec de bicicletes gratuït en l'Espai Voramar, en el que esperem que les ciutadans/as així com el turisme de local puguen disfrutar d'elles passejant pel nostre terme municipal.

Enguany s'han realitzat diverses activitats relacionades amb el medi ambient, com la Setmana Europea sense Cotxes, programant diverses activitats. Hem celebrat el Dia de la Bici amb activitats amb els col·legis de Puçol. S'ha realitzat el Dia Internacional del Medi Ambient.

Després d'anys sense excursions dels col·legis a la Costera, s'ha començat a realitzar visites al nostre paratge natural LA COSTANERA, tot un privilegi encara desconegut per gran part dels nostres ciutadà/as. Des d'esta regidoria volem fomentar este paratge perquè siga un enclavament de gran valor per als nostres veïns/as.

Per a les persones amb mobilitat reduïda (PMRs), que tenen la necessitat de trobar una plaça d'aparcament el més prop possible del seu destinació (per a evitar haver de realitzar llargs recorreguts), tant si són conductors o acompanyants: des de la regidoria de Mobilitat, s'han creat en l'últim any 11 places noves. Altres 3 places s'han canviat d'ubicació per a beneficiar la seguretat i l'accessibilitat de les persones que les han d'utilitzar.

Així i tot queda molt de treball i molts projectes per realitzar. Tan sols esperem (i per a això treballem) el poder portar-los a terme.

Salut i República

04 Agost 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres