Els alumnes del curs de natació finalitzen el mes de juliol “com a peixos en l'aigua”

De plorar el primer dia, a no voler eixir de l'aigua l'últim: així és com han evolucionat els xiquets del curs de natació, que han finalitzat el mes de juliol amb bons resultats. Com cada any, l'última classe es va realitzar amb les portes de la Piscina Municipal obertes a tots perquè els pares pogueren observar el progrés dels seus fills. Després de l'exhibició, va arribar l'entrega de diplomes, durant la qual, els somriures dels més menuts anaven d'orella a orella.

“Els xiquets han disfrutat moltíssim”, afirma David Germes, responsable d'ALGAR Gestió Esportiva, l'empresa contractada per l'Ajuntament que gestiona la piscina: “com cada any, han evolucionat enormement: el primer dia no volen soltar-se de la vora ni submergir el cap, però l'últim costa traure'ls de l'aigua”.

Es tracta d'un curs d'aproximadament 30 alumnes que, repartits per edat al principi, després es reordenen segons el seu nivell i millora. “L'aigua és un mitjà perillós si no es compta amb la supervisió i ajuda necessàries”, assegura el responsable, per la qual cosa, cinc monitors i un socorrista custodien la piscina perquè el bany siga totalment segur i les úniques preocupacions siguen aprendre i disfrutar.

Cada dia els fem una classe diferent perquè, a més d'aprendre coses noves, s'ho passen en gran: jocs, diferents modalitats de natació, exercicis amb xurro, amb cércols…”, comenta Óscar Torres, un dels monitors.

Durant l'acte de l'últim dia, 29 de juliol, David Germes i tres dels monitors van anar cridant als xiquets per a entregar a cada ú el seu diploma corresponent i fer-se una foto amb ells, mentres els pares aplaudien, fotografiaven i, a algú que altre, li “queia la bava” al veure al seu menut tan desimbolt i content.

Ara comença el curs del mes d'agost, que deixa espai en la piscina a altres xiquets que també volen disfrutar de l'estiu i conéixer gent nova, mentres aprenen fent l'esport més complet i saludable segons molts especialistes: la natació.

Informa: Irene Mollá | Fotos: Sergio Maestro

fotos face

672-diplomas cursos natacion-3

02 Agost 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres