Article del PSOE del mes de juliol: “No fa més qui pot, sinó qui vol"

Este és l'article del PSOE de juliol, titulat No fa més qui pot, sinó qui volTal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Fa més d'un any que es va passar de les paraules als fets; que del dir què fer, es va passar a fer el que es va dir. Perquè un fet val més que mil paraules i perquè eixa és la forma que tenim els socialistes de dur a terme nostra gestió.

Entre la gestió de periòdic escrit i la propaganda electoral del PP o les promeses de paper mullat d'altres, hi ha una altra forma de fer política, i no és més que aquella que gestionar diàriament les necessitats dels nostres i les nostres veïns i veïnes, tan senzill com complir el que portem en el nostre programa així com el que als nostres conciutadans els sorgisca al seu dia a dia, intentant sempre millorar el present perquè el futur siga cada vegada un poquet millor.

Gràcies a la col·laboració en Xarxa Llibres, per fi, després de 20 anys de la legislatura del PP, els llibres són gratuïts; hi ha hagut una millora en les infraestructures dels nostres col·legis; s'ha dut a terme la redacció del Pla Estratègic d'Implantació Administratiu… I estes són només algunes de les mesures dutes a terme des d'Educació.

Urbanisme ha posat en marxa una sèrie d'obres de millora d'accessibilitaten avinguda Molí de Vent o la platja; ha augmentat el nombre de places de pàrquing en unes quantes zones del municipi i s'ha posat en marxa un pla per a la neteja i millora de les parcel·les abandones en el nostre poble.

I, també, un fet important per als socialistes: la promoció activa de l'Ocupació ha aportat una subvenció a aquelles empreses que contracten gent parada del nostre poble. Com resultat, tenim més de 100 persones que han accedit a un nou lloc de treball, així com la posada en marxa d'una BORSA DE TREBALL SOCIAL.

Quan arribàrem al nou equip de govern, el teníem clar: treballaríem conjuntament pel social, l'educatiu i el que importa a la gent del nostre poble. I no ho faríem perquè els socialistes hàgem de demostrar res a ningú, sinó perquè en el nostre ADN està el nostre desig per treballar per i per a les persones.

Grup Municipal Socialista

02 Agost 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres