Enric Esteve, alcalde de Puçol, visita l'American School of València per a entregar les beques del programa d'estiu 2016

La Fundació American School of València va celebrar el passat 28 de juliol un acte de reconeixement als huit alumnes becats en l'ASV Summer Program 2016. Els xiquets van rebre de mans de l'alcalde de Puçol, Enric Esteve, un diploma acreditatiu de la seua participació en el curs d'estiu del col·legi American School of València.

La cerimònia va ser un complement a la Celebration of Learning, una jornada de portes obertes que permet als pares conéixer el treball dels seus fills en l'ASV Summer Program i assistir a presentacions i jocs en anglés preparats per ells mateixos.


La Fundació ASV té entre els seus objectius la promoció de l'educació plurilingüe i multicultural. Estes beques van dirigides a famílies residents a Puçol que desitgen que els seus fills participen en l'ASV Summer Program. L'ajuntament del municipi s'encarrega de la convocatòria pública i la selecció dels beneficiaris. Enguany han rebut la beca huit xiquets de 1r a 6t de Primària que han assistit durant la segona quinzena del mes de juliol.

Informa i fotos: American School of València

fotos face

671-entrega-becas-american-school-3

01 Agost 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres