La banda del Centre Musical Santa Cecília tocarà en la platja abans del seu gran concert al Palau Reina Sofía

La Plaça Rosa dels Vents serà testimoni este dissabte 30 de juliol d'una actuació en directe de la banda del Centre Musical Santa Cecília, que serà el punt de partida per a un gran dia assenyalat en el calendari dels músics: el concert al Palau de les Arts Reina Sofía de València del 18 de setembre. L'actuació en la platja no servirà únicament per a assajar de cara al gran concert, sinó també per a promocionar-ho, perquè hi podran assistir fins a 700 veïns de Puçol de manera gratuïta.

El concert a l'aire lliure de dissabte que ve en la platja de Puçol, organitzat pel Centre Musical Santa Cecília en col·laboració amb l'Ajuntament, serà a les 23 hores i estarà preparat amb 200 cadires per a tot el públic al que li abellisca disfrutar d'una agradable nit en què la música serà la protagonista: s'interpretaran conegudes peces musicals, així com algunes obres que faran sonar en el concert del Palau de les Arts Reina Sofía.

La gran notícia és que els veïns de Puçol podran assistir de manera gratuïta al gran concert que se celebrarà el pròxim mes de setembre a València, en commemoració del primer certamen musical celebrat al palau fa ara 150 anys.

Amb l'objectiu de donar a conéixer entre els veïns de Puçol les actuacions musicals que es realitzen al Palau de les Arts Reina Sofía, repartirem fins a 700 entrades de forma gratuïta durant l'1 i 2 de setembre en la Casa de Cultura”, explica Dori Cubillo, la presidenta del Centre Musical Santa Cecília, que espera que acudisca el nombre més gran de persones possible.

Qui ho desitge, per un preu de quatre euros, pot contractar el servei d'autobús, contractat per l'organització “perquè ningú es perda el concert per no tindre la forma de desplaçar-se fins a València”, comenta la presidenta.

Una perfecta combinació d'instruments musicals, acompanyats per la fresqueta brisa del mar i pel millor ambient estiuenc, en la nostra pròpia platja i de manera gratuïta; l'actuació en directe de dissabte que ve et deixarà amb la mel en la boca perquè assistisques al gran concert del 18 de setembre, a les 18 hores al Palau de les Arts Reina Sofía.

Informa: Irene Mollá | Fotos: Sergio Maestro

669-concierto-playa-3

29 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres