L'Ajuntament de Puçol rep la visita del director del Servef de Meliana

Servef, Servici Valencià d'Ocupació i Formació, amb la idea de facilitar una eixida laboral als jóvens que finalitzen els seus estudis superiors o de grau, oferix pràctiques remunerades en empreses privades i centres públics. El director del Servef de Meliana va visitar en el matí del 26 de juliol a Adrián Cozma, jove de Puçol que realitza les pràctiques d'informàtica en l'Ajuntament, per a realitzar un qüestionari de justificació del seu treball durant els últims mesos abans de finalitzar les pràctiques.

Es tracta de Pràctiques No Laborals (PNL) que s'exercixen en un termini de nou mesos i van dirigides a persones d'entre 18 i 25 anys amb una llicenciatura, grau o cicle de Formació Professional finalitzat. Depenent de la seua formació, van dirigits a un departament o un altre.

Després dels nou mesos treballats, es realitza un seguiment als estudiants en pràctiques i als tutors del departament en què es troben per a justificar que s'ha complit el treball exigit i extraure els nous coneixements pràctics adquirits durant el procés.

És per açò que, Adrián Cozma, que portava realitzant les Pràctiques No Laborals en el departament d'Informàtica de l'Ajuntament des de novembre del passat any, va rebre  la visita del director del Servef de Meliana. La trobada va consistir en fer una xicoteta entrevista al jove, així com al seu tutor, i omplir un qüestionari sobre el treball realitzat durant els últims nou mesos.

L'objectiu del projecte és enviar als jóvens a empreses –privades, preferiblement, davant de la dificultat d'oferir nous llocs de treball en l'Administració Pública– en què existisca la possibilitat de ser contractats després del període de les PNL, encara que este no és un requisit obligatori”, explica Lola Sánchez, regidora d'Ocupació.

Informa: Irene Mollá | Fotos: Pau Díaz

fotos face

665-visita servef pnl-3

27 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres