L'Associació Cultural Falla La Marjal crearà un clima estiuenc, familiar i divertit del 6 al 15 del pròxim mes

L'Associació Cultural Falla La Marjal, com cada any, aprofita la temporada estival per a oferir als veïns de la platja unes festes que, des del dissabte 6 fins al dilluns 15 d'agost, garantiran un bon ambient de diversió i entreteniment per a tots els públics. Començant pel mercat solidari a favor de Tomás Esteve i finalitzant amb la tradicional cremà del Patot, les festes més estiuenques del nostre poble comptaran amb discomòbils, música en directe, sopars i una missa, entre altres esdeveniments.

El mercat solidari a favor de Tomás Esteve serà el primer dels esdeveniments d'estes festes, el dissabte 6 d'agost des de mig matí fins a les 12 de la nit en la plaça Rosa dels Vents. El diumenge 7 hi haurà una missa a les 20 hores on s'arreplegaran aliments per a Càritas.

Durant els dies següents, les festes de la Falla La Marjal estaran més dirigides als jóvens –i no tan jóvens– als que ‘els vaja la marxa’ i els agrade la música: hi haurà discomòbils el dijous 11, divendres 12, diumenge 14 i el dilluns 15 a les 23 hores i, el dissabte, actuarà en directe el quartet Grupo Élite.

Abans de la discomòbil del divendres 12 es durà a terme, a les 20 hores, la inauguració del mercat medieval i la plantà del Patot. A la mateixa hora de l'endemà, els veïns que acudisquen a estes festes podran disfrutar d'un taller de cura de pell.

Com cada any, en la nit gran de la platja de Puçol, el 14 d'agost, hi haurà un SoparPopularen la plaça Rosa dels Vents en què se sortejarà un pernil entre els assistents. El termini d'inscripció al sopar romandrà obert fins al 13 d'agost (o completar les places) en l'Ajuntament de Puçol o l'Oficina de Turisme de la platja. Un ball i una discomòbil culminaran la nit.

I, perquè les festes de la Falla La Marjal no sàpien a poc, la nit del 15 podrem gaudir d'un espectacle de varietats a les 19 hores, discomòbil a les 23 hores i, com a rematada, la tradicional cremà del Patot a mitjanit.

Este agost no et quedes a casa i disfruta de les festes de l'Associació Cultural Falla la Marjal!

Informa: Irene Mollá | Disseny cartell: Pau Díaz i Ester Serrano | Fotos: Sergio Maestro

663-falla la marjal-1

26 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres