Acabada l'obra dels nous semàfors que pretenen donar més seguretat als vianants

Ja estan en funcionament els dos nous semàfors vials de Puçol, junt amb l'ambulatori i junt amb el quarter de la Guàrdia Civil. El projecte, iniciat durant la legislatura pasada i finançat per la Diputació de València, té com a objectiu garantir la seguretat dels vianants, perquè es tracta d'una zona freqüentada per persones majors o amb mobilitat reduïda que acudixen al Centre de Salut.

La intenció és, durant els pròxims mesos, continuar configurant els nous semàfors per a adaptar-los a les necessitats del trànsit de dos zones especialment concorregudes. 

No obstant això, “el problema del trànsit no el van a solucionar estos semàfors, així com s'espera que sí ho facen futures obres, esperem que al llarg de l'any que ve”, explica Juanjo Manzaneque, regidor de Mobilitat: este projecte està obert a crítiques, especialment per part dels conductors que no estiguen conformes, no obstant això, era necessari per a donar més seguretat als vianants, especialment els que entren i ixen del Centre de Salut”.

Informa: Irene Mollá | Fotos: Pau Díaz

 

612-semaforos-1

 

25 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres