La màgia dels estreles torna a la Costera el pròxim 11 d’agost

El passat divendres, 15 de juliol, el col·lectiu comarcal d'Acció Ecologista-Agró Horta Nord, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol i la Diputació de València, convidà al mag Antares i la maga Cassiopea a visitar el Paratge Natural Municipal de la Costera. Mes de trenta persones, la majoria, xiquets, van gaudir d'una nit inoblidable amb estos mags de la factoria de personatges de Calderona Viva. Si no vas poder vindre i vols compartir amb nosaltres una nova jornada de teatre a la llum de la lluna, pren nota: els mags dels estreles tornaren'l'11 d'agost a la Costera.

Descobrir els estreles, la seua màgia, l'origen del nom dels constel·lacions, els planetes, l'enigmàtic símbol del zòdiac número tretze... Estos son només alguns dels molts i divertits ingredients del còctel galàctic de l'espectacle Els mags dels estreles, una actuació per a grans i menuts que el passat divendres, 15 de juliol, Calderona Viva va representar de nou al Paratge Natural Municipal de la Costera de Puçol (Horta Nord, València).

Esta activitat, organitzada per Acció Ecologista-Agró amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol i la Diputació de València, va rebre mes de 30 persones que van viure una nit inoblidable de teatre i diversió a la llum de la lluna. Com ja van fer l'estiu passat, el mag Antares i la maga Cassiopea, amb els seus jocs, històries i contes, van anar desvelant un a un els secrets dels estreles.

Si et vas quedar amb els guanyes de vindre i viure en persona este espectacle nocturn per a tota la família, no et preocupes: el pròxim 11 d'agost, dijous, amb motiu dels llàgrimes de Sant Llorenç, els mags dels estreles de Calderona Viva tornaren a la Costera, un paratge natural que AE-Agró custodia des de 2011. Així que estigues atent i apunta't ràpid perquè els places són limitades!!!

Informa: Miguel Crespo | Disseny cartell: Pau Díaz

22 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres