Deixa respirar a les teues dades! Utilitza el nou servici gratuït WiFi Puçol

Des del dia 21 de juliol, els usuaris de la platja poden utilitzar WiFi Puçol, nou servici que, de forma totalment gratuïta, permet donar-se d'alta per a disfrutar del wifi sense limitacions d'horari en l'Oficina de Turisme i els seus voltants (incloent el Cosultori Mèdic). La xarxa arriba aproximadament fins la rotonda que es troba enfront de l'Espai Voramar.

Hi ha dos maneres de connectar-se: la principal és via mòbil i consistix a aportar una sèrie de dades, entre els que és imprescindible el número de telèfon amb què es desitja accedir al servici, perquè puga rebre la contrasenya per SMS. Una vegada l'usuari es connecta al wifi, disposa de dos hores ininterrompudes per a utilitzar-lo.

Els menors d'edat, estrangers o les persones que no disposen d'un telèfon mòbil amb accés a Internet (que, encara que parega que no, encara existixen), també poden accedir a WiFi Puçol per mitjà d'un sistema de tiquets que es repartiran dins de l'Oficina de Turisme després d'aportar unes dades i firmar l’instància. L'oficina comptarà també, a partir d'ara, amb un ordinador des del que també es podrà fer ús del servici.

L'objectiu de WiFi Puçol és oferir la possibilitat d'accedir a Internet de manera gratuïta però complint la normativa que exigix a l'usuari donar-se d'alta per a estar identificat.

La intenció del projecte és ampliar el servici perquè, d'ací a uns mesos, no sols s'oferisca des de l'Oficina de Turisme sinó també en altres edificis públics com la Casa de la Cultura, l'Espai Social La Barraca i l'Espai Jove.

La idea és facilitar un punt d'accés a Internet per a totes aquelles persones que estiuegen en els càmpings o per la zona de la platja”, explica Mery Cortell, regidora d'Administració Electrònica.

Aprofita el nou servici gratuït WiFi Puçol i deixa respirar a les teues dades mòbils!

Informa: Irene Mollá | Diseño cartel: Esther Serrano | Fotos: Sergio Maestro

22 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres