Presencia el començament del compte arrere per a les festes 2016

Les Festes Patronals i Populars d'enguany s'aproximen a gran velocitat… A ritme de campana. Per això, el pròxim 27 de juliol, els festers de la Mare de Déu al Peu de la Cruz, en col·laboració amb l'Ajuntament, presentaran el llibre de les festes 2016, l'essència del qual recorda enguany a un dels béns més preats del nostre poble: les campanes, que marquen el nostre ritme de vida, i el de les Festes, des de fa segles. L'acte serà a les 19.30 hores en l'Espai Social La Barraca.

Com cada any, l'acte de presentació del “llibret” evidència la imminent arribada de les festes. En esta ocasió, Pau Martínez, campaner tradicional de 16 anys, introduirà un dels ingredients de l'atractiu de les festes; les campanes, i explicarà la programació dels actes relacionats amb este tema durant les Festes.

El representant dels festers, junt amb el regidor de festes, Juan Miguel Bayarri, intervindrà per a presentar alguns dels actes més rellevants que se n'aniran succeint del 26 d'agost fins al 9 de setembre.

Per a finalitzar, els assistents podran degustar un xicotet aperitiu per a donar la benvinguda a les Festes Patronals i Populars 2016.

Informa: Irene Mollá |Fotos: V. Esteve

657-festers-2

 

21 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres