El balanç del primer any de govern serà obert al públic el pròxim 28 de juliol

El Govern de Puçol ha convocat una assemblea veïnal amb motiu del primer any de gestió, que se celebrarà el pròxim 28 de juliol a les 19.45 en la sala d'actes de la Casa de la Cultura. La intenció de l'acte és, per a fomentar la transparència, donar participació a la ciutadania: queixes, peticions, propostes i tot tipus de comentaris seran acceptats, “amb la finalitat d'establir una comunicació directa entre el Govern i els veïns per a tindre en compte les necessitats de tots”, comenta Enric Esteve, alcalde de Puçol.

L'assemblea estarà dividida en dos parts: durant la primera, els portaveus del Govern de Puçol faran el balanç d'este primer any i parlaran també sobre els projectes que tenen la intenció de cara al futur.

Durant la segona part de l'acte, s'animarà als veïns assistents a manifestar les seues queixes, preguntes, propostes i a tindre, en general, un contacte directe amb els portaveus del Govern per a ajudar a millorar el poble.

Un punt interessant a tractar seran els pressupostos participatius; projecte que s'ha posat en marxa per primera vegada enguany “ja que l'any passat no va donar temps perquè entrarem a governar en el mes de juny”, explica Enric Esteve. Per mitjà d'este projecte, la ciutadania pot participar i aportar idees per a l'elaboració del pressupost municipal, omplint uns formularis a través de la seu electrònica i de la pàgina web de l'Ajuntament.

Informa: Irene Mollà | Fotos: Sabín i Sergio Maestro

660-equipo-gobierno-municipal

21 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres