Este estiu, comprar a Puçol té premi

La 9a fira comercial Puçol DeMostra, celebrada del 3 al 5 de juny, ha sigut la més àmplia i la que millor ha funcionat tant per a veïns com per a comerciants. Però este pas avant no ha fet que l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) s'assente a disfrutar del triomf i a descansar fins a les festes de setembre. Al contrari, animats per l'èxit, per primera vegada posen en marxa una campanya d'estiu, amb un viatge de premi per als veïns i, sobretot, amb una aposta clara: este estiu, comprar en el teu comerç local té premi.

La fira Puçol DeMostra, organitzada per ACEP, en col·laboració amb l'ajuntament i amb el suport de distintes entitats i patrocinadors, ha ampliat la seua duració a tres dies, ha inclòs actuacions musicals nocturnes, ha arribat els 56 expositors (entre comerciants i associacions col·laboradores) i, a pesar que va ploure un matí, ha comptat amb una resposta massiva per part dels veïns de Puçol.

El divendres 3 començava la fira amb novetats importants: l'accés al recinte era més espectacular, amb un arc que no deixava indiferent els veïns; inaugurar el divendres  vesprada és un horari ideal per a disfrutar dels comerços locals i del bon temps; a més, l'acte va prescindir de discursos d'autoritats, cedint “la paraula” al grup local Iknotiz, que va realitzar una exhibició per tot el recinte de les seues habilitats amb les xanques, el foc i els malabars.

Bona recepció per part del públic, el mateix que va tindre bona acollida organitzar les botigues per sectors, per a poder comparar models i preus i prendre la decisió que cada veí considere més correcta. I, per descomptat, les actuacions musicals de les dos nits, a càrrec d'Espectacles Elite, que van permetre ampliar l'horari per a sopars, xarrada i festa en el carrer.

Més novetats, el dissabte els regidors Juan Miguel Bayarri, Ana Gómez i Mar Mazo van repartir bosses amb la campanya contra la violència de gènere Ni + ni -, som iguals, que estarà present en la majoria d'actes de la població tot l'any.

A més, l'avinguda de la Mancomunitat va comptar els tres dies amb actuacions per a tots els públics: unflables per als més menuts; la visita de Chase, el gos de la patrulla canina; pintacares d'Imajocs; exhibició de cardio-jump a càrrec de Kodama; els gossos policia de Clínica Calzada; una mostra de karate infantil…

I, com és habitual, es va realitzar la presentació del cartell i l'espot publicitari de la Ruta de la Tapa, que enguany han protagonitzat els professors i alumnes de l'escola d'hostaleria Virgen al Pie de la Cruz. El director Vicente Durbá i diversos professors del centre van explicar el seu projecte educatiu i el paper d'hostaleria dins del seu programa formatiu. L'Agrupació de Penyes va finalitzar l'acte amb una generosa degustació en què van ser protagonistes les ostres valencianes, el vi de Barbadillo gadità, el pernil extremeny, la paella valenciana i les tapes preparades per membres de les penyes.

Després de tres jornades esgotadores, el tancament de la fira es va celebrar el diumenge 5 de juny amb el sorteig de mil euros en xecs regal per a gastar en els més de cent comerços d'ACEP, una atractiva forma d'agrair a tots els veïns que continuen realitzant les seues compres quotidianes a Puçol, el teu centre comercial.

I, després d'uns dies de descans, a finals de juny nova campanya per a agrair als veïns i turistes la seua confiança”, apunta Mónica Novejarque, secretària d'ACEP. “Som un poble turístic i per això hem de potenciar la nostra presència a l'estiu, enguany a més amb el sorteig d'un cap de setmana en un hotel de 4 estreles a Peníscola, sorteig que realitzarem a principis de setembre: comprar en el xicotet i mitjà comerç local té premi… també a l'estiu”.

Informa: Sabín | Disseny Cartell: Gonzalo Alcácer

20 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres